Στάση Κλ. Βικελίδης… για τον Νίκο Τσουμάνη…

Στην Θεσσαλονίκη κάνει την 5η στάση του, ο συντοπίτης μας ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης. Μετά την Δόξα Γαρδικίου το Καναλάκι, την Ξάνθη και την Κέρκυρα, από εχτές είναι ποδοσφαιριστής...

Στην Θεσσαλονίκη κάνει την 5η στάση του, ο συντοπίτης μας ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης. Μετά την Δόξα Γαρδικίου το Καναλάκι, την Ξάνθη και την Κέρκυρα, από εχτές είναι ποδοσφαιριστής του Άρη.

Ο 23χρονος Γαρδικιώτης αριστερός μπακ, μετά την προφορική συμφωνία του με τους «κίτρινους», βρέθηκε στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και δεσμεύτηκε με διετούς διάρκειας συμβόλαιο. Το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και είχε την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα.

Τον πρώτο του αγώνα τον δίνει μάλιστα με Ηπειρώτικη ομάδα, αφού σήμερα ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Κλ. Βικελίδης σε παιχνίδι προετοιμασίας.

Με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του ο 23χρονος αμυντικός δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη, μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Το να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας είναι ένα επιπλέον κίνητρο, τόσο για μένα, όσο βέβαια και για κάθε ποδοσφαιριστή. Δε μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά, προκειμένου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

In this article

Join the Conversation