249.310€ τα έσοδα του Λαμπόβου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Σουλίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή εμποροπανήγυρης «Λάμποβος 2024».

Η Δημοτική Αρχή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους στη διοργάνωση από πλευράς του Δήμου, καθώς και τους συνεργάτες – εθελοντές που συμμετείχαν στη διαδικασία.

Ευχαριστεί επίσης το Α.Τ. Παραμυθιάς, την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους εργαζόμενους στην ασφάλεια, που ήταν σε επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια του Λαμπόβου, συνεργάστηκαν άψογα και συνέδραμαν τα μέγιστα για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του.

Τέλος, ευχαριστεί όλους τους εμπόρους που συμμετείχαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, καθώς και τους εκατοντάδες των επισκεπτών που βρέθηκαν στην πόλη μας το τελευταίο δεκαήμερο με αφορμή την εμποροπανήγυρη.

Σε ότι αφορά τις φετινές εισπράξεις της ταμιακής υπηρεσίας, αυτές ανήλθαν στο ποσό των 249.310,00€, στις οποίες σημειωτέων ότι δεν περιλαμβάνεται το ποσό των 6.500€ που αντιστοιχεί στην εκμίσθωση του χώρου για την εγκατάσταση του Λούνα-Παρκ λόγω της ατυχούς μη λειτουργίας του. Οι αντίστοιχες εισπράξεις για το έτος 2023 ήταν 196.147,42€.

Ευχόμαστε να ανταμώσουμε και πάλι με υγεία το 2025 και σε ένα χρόνο από σήμερα να συζητάμε για μια ακόμη πιο επιτυχημένη διοργάνωση.

In this article

Join the Conversation