Σε WTM και Philoxenia, το ενδιαφέρον για την προβολή του τουριστικού προϊόντος

Πρόσκληση σε επιχειρήσεις για συμμετοχή

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στηρίζει την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στις παρακάτω εκθεσιακές δράσεις και προτρέπει τα μέλη του να συμμετέχουν στις:

1. Παγκόσμια έκθεση τουρισμού WTM 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5 με 7 Νοεμβρίου 2024 στο Λονδίνο
2. Διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 14 με 16 Νοεμβρίου 2024 στην Θεσσαλονίκη

Η Περιφέρεια Ηπείρου καλεί τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις ανωτέρω εκθέσεις, φιλοξενούμενες στο περίπτερό της με φυσική παρουσία, για να επικοινωνήσουν με ταξιδιωτικούς πράκτορες και το ευρύ κοινό της έκθεσης, επιδιώκοντας την ανάπτυξη συνεργασιών και την προώθηση του προορισμού και των επιχειρήσεών τους.

Καλούμε τα μέλη μας επιχειρήσεις της Θεσπρωτίας που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τις υπηρεσίες του στις παραπάνω εκθέσεις τουρισμού, να δηλώσουν στην Περιφέρεια Ηπείρου την συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 στο e-mail: [email protected].

Πληροφορίες: κα Ιουλία Μαρκουλά, τηλ. 2651364142.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με έντυπο ενημερωτικό υλικό, μπορούν να το αποστείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 13.00 μ.μ.

Η σχετική πρόσκληση με αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε έκθεση καθώς και οι φόρμες συμμετοχής είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας www.e-thesprotias.gr στο πεδίο «Αποστολές – Εκθέσεις – Συνέδρια, Ημερίδες».

In this article

Join the Conversation