Πυρά κατά ΟΛΗΓ και ΤΑΙΠΕΔ από Θωμά Πιτούλη και Αντώνη Μπέζα

Στην παρουσίαση των εναλλακτικών σεναρίων του Ειδικού Πολεοδομικού του Παραλιακού Μετώπου Ηπείρου


Ομαδικά πυρά κατά του ΟΛΗΓ και του ΤΑΙΠΕΔ από τον Θωμά Πιτούλη και τον Αντώνη Μπέζα στην παρουσίαση των εναλλακτικών σεναρίων του Ειδικού Πολεοδομικού του Παραλιακού Μετώπου Ηπείρου που έγινε στην Ηγουμενίτσα.

“Δεν μπορεί εμείς να διευθετούμε τους βασικούς χειμάρρους της Ηγουμενίτσας, που καταλήγουν στη θάλασσα, μέχρι τη χερσαία ζώνη και οι κύριοι της νέας Διοίκησης του ΟΛΗΓ να αρνούνται να συνεργαστούν μαζί μας για τα απαραίτητα τεχνικά έργα μέσα στο λιμάνι. Αν πλημμυρίσει η Ηγουμενίτσα, ποιός θα έχει τότε την ευθύνη;”, ανέφερε στην τοποθέτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Αντώνης Μπέζας κατήγγειλε ότι είναι απαράδεκτο και αντιεπιστημονικό ο ΟΛΗΓ και το ΤΑΙΠΕΔ να μη δίνουν στους μελετητές του Ειδικού Πολεοδομικού το master plan του Λιμανιού. “Πως μπορεί να μελετηθεί χωροταξικά η Ηγουμενίτσα αν δεν γνωρίζουμε τις χρήσεις που αναπτύσσονται στο Λιμάνι, πολύ περισσότερο που απο τον παραχωρησιούχο επιχειρείται η εν κρυπτώ αναθεώρηση του master plan για να δημιουργηθεί ναυπηγοεπισκευαστική μονάδα στον αστικό ιστό της πόλης και πιθανώς άλλες οχλούσες δραστηριότητες;”, αναρωτήθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μαζί για την Ηγουμενίτσα”.

Μετά απ όλα αυτά, μάλλον τα πυρά στόχευαν και τον τοπικό κυβερνητικό βουλευτή που εμφανίζεται τελευταία να υπερασπίζεται τις επιλογές του ομίλου Grimaldi….

Απο epiruspost.gr

In this article