Το πρόγραμμα εορτασμού της με­τα­κο­μι­δής Ι­ε­ρών Λει­ψά­νων του Αγίου Δονάτου του θαυματουργού. Το Σάββατο η λιτάνευση.

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Παραμυθιάς

Κά­θε χρό­νο η το­πι­κή μας Εκ­κλη­σί­α ε­ορ­τά­ζει την α­νά­μνη­ση της με­τα­κο­μι­δής Ι­ε­ρών Λει­ψά­νων του εν Α­γί­οις Πα­τρός ημών Δο­νά­του Ε­πι­σκό­που Ευ­ροί­ας του Θαυ­μα­τουρ­γού, Πο­λι­ού­χου Πα­ρα­μυ­θί­ας και Προ­στά­του και Ε­φό­ρου της Ι­ε­ράς Μη­τρο­πό­λε­ώς μας, και την κα­τά­θε­σή τους στον Κα­θε­δρι­κό Ι­ε­ρό Να­ό μας, η ο­ποί­α έ­λα­βε χώ­ρα το α­πό­γευ­μα της 28ης Σε­πτεμ­βρί­ου του έ­τους 2000.

Το ε­σπέ­ρας του Σαβ­βά­του 28 Σε­πτεμ­βρί­ου 2024, και ώ­ρα 7.00 μ.μ, θα τε­λε­σθεί ο κα­θι­ε­ρω­μέ­νος Μέ­γας Αρ­χι­ε­ρα­τι­κός Εσπε­ρι­νός, με­τ’ αρ­το­κλα­σί­ας και Θεί­ου Κη­ρύγ­μα­τος, χο­ρο­στα­τούν­τος του Σε­βα­σμι­ω­τά­του Ποι­με­νάρ­χου μας, Μη­τρο­πο­λί­του Πα­ρα­μυ­θί­ας, Φι­λια­τών, Γη­ρο­με­ρί­ου και Πάρ­γας κ. Σε­ρα­πί­ω­νος και θα α­κο­λου­θή­σει η λι­τά­νευ­ση της Ι­ε­ράς Ει­κό­νας και των χα­ρι­το­βρύ­των Λει­ψά­νων του Α­γί­ου Δο­νά­του

In this article

Join the Conversation