Σειρά επαφών Βασίλη Γιόγιακα για θέματα της Θεσπρωτίας

Οι συναντήσεις

Ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, πραγματοποίησε σειρά σημαντικών επαφών στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, επιδιώκοντας να προωθήσει κρίσιμα ζητήματα για την περιοχή μας.

Τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών, κ. Χρήστο Τσουρά, και τη νέα διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, συμπεριλαμβανομένων του Διοικητή, κ. Ηλία Θεοδωρόπουλου, και των Υποδιοικητών, κ. Γιώργου Δέντσικα και κ. Βασίλη Στασινόπουλου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα υγειονομικής πολιτικής και βελτίωσης των υπηρεσιών υγείας στη Θεσπρωτία.

Την ίδια ημέρα, ο κ. Γιόγιακας συμμετείχε σε συνάντηση στη Βουλή με την Υφυπουργό Ενέργειας, κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, μαζί με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κ. Παναγιώτη Νταή. Οι δύο τοπικοί παράγοντες εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους σχετικά με την προτεινόμενη εγκατάσταση αιολικών πάρκων στις περιοχές μεταξύ Ηγουμενίτσας και Πλαταριάς, όπως υποδεικνύεται στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Εχτές, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024, ο κ. Γιόγιακας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Κυριάκο Μπαμπασίδη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημερώθηκε για τις επικείμενες πληρωμές έως τον Οκτώβριο, καθώς και για την άμεση διευθέτηση εκκρεμοτήτων πληρωμών προηγούμενων ετών, από το 2015 έως και το 2021

In this article