Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

.

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 μας γεμίζει χαρά και περηφάνεια για όλους εσάς που μετά από μια σειρά πολλών ετών σκληρής και συνεχής προσπάθειας βλέπετε κατάματα την εκκίνηση μιας συναρπαστικής πορείας προς την ακαδημαϊκή και επαγγελματικής σας ολοκλήρωση.

Βασικός παράγοντας επιτυχίας οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί μας οι οποίοι προσέφεραν με ευθύνη, επαγγελματισμό και αγάπη τα μέγιστα στον δύσκολο αγώνα και την εξαιρετικά απαιτητική αυτή διαδικασία.

Εκμεταλλευτείτε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Διατηρήστε όμως τον ανθρωπισμό σας, την κοινωνική ευαισθησία σας, το πάθος για ζωή και συνδυάστε τη ζωντάνια σας με την πείρα των μεγαλύτερων. Να θυμάστε ότι η γνώση που θα αποκτήσετε είναι από τα βασικότερα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να αλλάξετε τον κόσμο μας προς το καλύτερο.

Σε όλες και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια και δεν τα κατάφεραν, να θυμούνται ότι περισσότερο σήμερα παρά ποτέ οι δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά τους είναι απεριόριστες. Εύχομαι να μετασχηματίσουν την «ατυχία» τους σε ευκαιρίες που ευελπιστώ να εκμεταλλευτούν.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές τις Θεσπρωτίας αλλά και στους αφανείς ήρωες γονείς και εκπαιδευτικούς μας.

In this article