Η Παραμυθιά προορισμός με την πιο οικονομική διαμονή στην Ήπειρο, σύμφωνα με το Πανελλαδικό Κτηματομεσιτικό Δίκτυο E- Real Estates

Ακολουθούν Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα και Πλαταριά.

Οι καλοκαιρινές άδειες έχουν ήδη ξεκινήσει και δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Λόγω της ραγδαίας αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και με γνώμονα την εξοικονόμηση χρημάτων, πολλοί είναι οι ταξιδιώτες που αναμένεται να επιλέξουν για τις διακοπές τους κάποιον κοντινό ηπειρωτικό προορισμό.

Το Πανελλαδικό Κτηματομεσιτικό Δίκτυο E- Real Estates, μέσα από τη νέα έρευνά του που παρουσιάζει το iefimerida.gr, προτείνει 65 οικονομικούς προορισμούς για οικογενειακές διακοπές στην ηπειρωτική Ελλάδα με κόστος έως 100 ευρώ τη διανυκτέρευση.

4 οικονομικοί προορισμοί στην Ήπειρο

Σύμφωνα με το Πανελλαδικό Κτηματομεσιτικό Δίκτυο E- Real Estates την Ήπειρο, οι εκδρομείς μπορούν να επιλέξουν να διαμείνουν στην Παραμυθιά σε κατοικία 45τμ με κόστος μίσθωσης για 6 διανυκτερεύσεις 339€, στην Ηγουμενίτσα σε κατοικία 36τμ με κόστος μίσθωσης 517€, στην Πρέβεζα σε κατοικία 50τμ με κόστος μίσθωσης 570€ και στην Πλαταριά σε κατοικία 45τμ με συνολικό κόστος μίσθωσης 600€.

Βασικό κίνητρο για τις οικογένειες οι πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Airbnb, σχεδόν οι μισοί από τους Έλληνες επισκέπτες (48%) λένε ότι το να μπορούν να χωρέσουν όλη την οικογένειά τους σε ένα μέρος είναι καθοριστικός παράγοντας όταν πραγματοποιούν κρατήσεις. Ταυτόχρονα, το 64% αναφέρει ότι οι παροχές όπως οι κουζίνες, οι χώροι εργασίας και οι αυλές είναι σημαντικές όταν πραγματοποιούν κρατήσεις. Μάλιστα, το να έχουν οι εκδρομείς περισσότερο εξωτερικό χώρο είναι προτεραιότητα για τις οικογένειες αυτό το καλοκαίρι, με τις αναζητήσεις για υπαίθριες παροχές, όπως πισίνες και μπάρμπεκιου, να αυξάνονται κατά 13,7% για τα οικογενειακά ταξίδια των Ελλήνων.

 

In this article