Θανάσης Ντάνης για Αχέροντα | «Η δημοτική περιουσία ανήκει σε όλους τους δημότες και η προστασία της είναι καθήκον μας»

Δήλωση

«Η δημοτική περιουσία ανήκει σε όλους τους δημότες και η προστασία της είναι καθήκον μας. Η οριοθέτηση του οικοπέδου 21 είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα να εφαρμόζουμε τους νόμους και να προστατεύουμε τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών μας».

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης μετά την ολοκλήρωση της οριοθέτησης του αγρ. 21 του Αχέροντα με επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας όταν συνεργεία του Δήμου Σουλίου παρουσία του Δημάρχου και των τεχνικών υπηρεσιών, τοποθέτησαν ξύλινη περίφραξη περιμετρικά του χώρου, με την παρουσία της αστυνομίας να είναι έντονη και χωρίς να υπάρξει ένταση. 

Την τελευταία 15ετεια η παρουσία της αστυνομίας στο αγρ.21 θεωρείται σχεδόν “εθιμικό δίκαιο”, τουλάχιστον μια φορά ανά σεζόν και ελπίζουμε πως εχθές παίχθηκε το τελευταίο επεισόδιο του συγκεκριμένου σήριαλ, καθώς ουτε οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκει, ούτε η Δημοτική Αρχή ως ιδιοκτήτης, ούτε οι ιδιοι Αστυνομικοί που απασχολούνται απο τις υπηρεσίες τους και πολύ περισσότερο ούτε οι επισκέπτες, δεν θέλουν να βλέπουν τέτοιες εικόνες, στον πολύπαθο αυτό χώρο που δίνει εργασία σε δεκάδες οικογένειες και που προσφέρει εξωστρέφεια σε όλο το Δήμο.

In this article