Άσχημες εικόνες στον Αχέροντα

Αστυνομικοί με οπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα βρισκόταν ανάμεσα απο τουρίστες, επιχειρηματίες του τουρισμού και υπαλλήλους του Δήμου Σουλίου

Σκηνές που κάθε αλλο παρα πρεσβεύουν τον τουρισμό διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο πλέον τουριστικό κομμάτι του Δήμου Σουλίου, όταν αστυνομικοί με οπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα βρισκόταν ανάμεσα απο τουρίστες, επιχειρηματίες του τουρισμού και υπαλλήλους του Δήμου Σουλίου στο αγροτεμάχιο 21 του Αχέροντα, οπου και συνεργία του Δήμου Σουλίου οριοθετούσαν το δημοτικό χώρο που εκμισθώνεται για τις δραστηριότητες του ποταμού.

Αιτία, η διαφωνία του Δήμου Σουλίου με επιχειρηματία για το ιδιοκτησιακό τμήματος του αγρ. 21 και ποιο συγκεκριμένα για την αρχή του.

Ανεξάρτητα απο το ποιος εχει δίκιο, το σίγουρο είναι πως η έκπληξη που προκαλεί στον επισκέπτη η εικόνα αστυνομικών με αλεξίσφαιρα γιλέκα, σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει το τουριστικό προϊόν, ποσο μάλιστα οταν ο πολύπαθος αυτός χώρος εχει γίνει μάρτυρας  σκηνών απείρου κάλλους επι σειρά ετών στο παρελθόν.

Οι άντρες της ΕΛΑΣ προφανώς έκαναν την δουλεία τους και βρέθηκαν διακριτικά στο σημείο, ωστόσο η εικόνα αυτή δεν προσφέρει τίποτα στον τουρισμό, παρα μόνο προκαλεί έκπληξη και αρνητικά σχόλια, σε οποίον επισκέπτη έτυχε και βρέθηκε εκεί τις συγκεκριμένες ώρες. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξε ένταση.

Το θέμα είναι σίγουρο πως θα απασχολήσει και την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης, όπου έτσι και αλλιώς υπάρχει θέμα σχετικό με την εκμίσθωση θέσεων στο αγρ. 21.

In this article