Είδη Θαλάσσης και Διακοπών: Ο Απόλυτος Οδηγός!

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και όσο κι αν μας ταλαιπωρεί με τους καύσωνές του, δεν περνάει μέρα που να μην σκεφτόμαστε.. τι άλλο; Διακοπές!

Είτε αγαπάς εξορμήσεις σε μικρά και εναλλακτικά νησάκια είτε σου αρέσουν τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά, σίγουρα θα βρεθείς λίγες ή περισσότερες μέρες στη θάλασσα και εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε ιδέες για έξυπνες και στυλάτες αγορές που δεν θα σου κοστίσουν μια περιουσία!

Αφού διάλεξες τα μαγιό και τα αντηλιακά σου, πάμε τώρα να δούμε τις πιο όμορφες και πρακτικές πετσέτες θαλάσσης σε μια πληθώρα επιλογών όσον αφορά μεγέθη, σχέδια και ποιότητες που βρήκαμε στο Spitishop. Μονόχρωμες στα πιο απίθανα φωτεινά χρώματα, ριγέ, φλοράλ, animal print, εμπριμέ με καλοκαιρινά patterns ή ακόμα και με κλασικά σχέδια και χρώματα σε navy look για να βρεις σίγουρα τη δική σου αγαπημένη.

Τα τελευταία χρόνια κερδίζουν όλο και περισσότερους και οι πετσέτες θαλάσσης microfiber που είναι μια κατηγορία που πρέπει σίγουρα να δεις! Είναι πολύ λεπτές, που σημαίνει ελαφριές (σημαντικό πλεονέκτημα ειδικά να πρέπει να βάλεις στην τσάντα σου πάνω από 1!) και στεγνώνουν πολύ-πολύ γρήγορα! Θα βρεις και εδώ μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια καθώς όλες σχεδόν οι εταιρείες τις έχουν κάνει αναπόσπαστο κομμάτι των καλοκαιρινών συλλογών τους.

Βεβαίως διαχρονική επιλογή αποτελούν τόσο τα παρεό, όσο και τα καφτάνια, που θα βρεις επίσης σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να κάνεις ακόμα πιο κομψή την εμφάνισή σου. Εμείς ξεχωρίσαμε το Nef-Nef Alegra καφτάνι σε λευκό χρώμα και αν θες ένα καφτάνι που θα αναδείξει το μαύρισμά σου ή κάτι σε πιο boho διάθεση σίγουρα πρέπει να δεις το Kentia Loft Maitai καφτάνι σε μπλε χρώμα.

Επόμενη επιλογή η τσάντα θαλάσσης. Εδώ η αλήθεια είναι πως αποκλείεται να διαλέξεις μόνο μία καθώς η συλλογή του Spitishop θα σου κλέψει την καρδιά! Τσάντες θαλάσσης με ίδιο νεσεσέρ για το κινητό και τα κλειδιά σου και ίδια πετσέτα θαλάσσης, θα σε εντυπωσιάσουν με τα όμορφα σχέδιά τους. Μερικά από αυτά που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν όσο και εμένα είναι η σειρά Leilan της Nima με υπέροχο φλοράλ σχεδιασμό σε τσάντα θαλάσσης, τσαντάκι καθώς και σε πετσέτα στεγνώματος μαλλιών. Δες οπωσδήποτε και τη σειρά Calenda της Nima σε σετάκι με τσάντα θαλάσσης, τσαντάκι και πετσέτα θαλάσσης σε μολυβι χρώμα και τη σειρά Stay Salty Gold της Nef-Nef με τσάντα θαλάσσης και πετσέτα θαλάσσης σε ένα εντυπωσιακό καφέ χρώμα και βελουτέ ύφανση.

Ολοκλήρωσε το σετ σου με ένα άνετο ζευγάρι σαγιονάρες σε όποιο στυλ προτιμάς σε χρώματα και σχέδια που σίγουρα θα αγαπήσεις. Στη συλλογή του Spitishop θα βρεις σαγιονάρες γυναικείες αλλα και σαγιονάρες ανδρικές σε πολλά χρώματα και σχέδια που θα λατρέψετε να φοράτε όχι μόνο στη παραλία αλλά και στις βόλτες σας στα σοκάκια του αγαπημένου σας νησιού.

Εννοείται όμως ότι πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε όλη τη συλλογή του Spitishop με είδη θαλάσσης, στην οποία θα βρεις ομπρέλες για την παραλία, καρεκλάκια παραλίας, ψάθες, θερμός και ισοθερμικές τσάντες για φρούτα και σνακ καθώς και μια μεγάλη συλλογή από είδη θαλάσσης για παιδιά, όπως μαγιουδάκια, σαγιονάρες, παιδικά γυαλιά ηλίου και πολλά πολλά ακόμη για να μην σας λείψει τίποτα στις διακοπές και στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις!

Σου ευχόμαστε να έχεις ένα ξεκούραστο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

In this article