Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή. Δείτε τα 11 θέματα

Την Παρασκευή

Συνεδριάζει την Παρασκευή, η Δημοτική Eπιτροπή του Δήμου Σουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης σε 11 συνολικά θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

  1. Κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Σουλίου, οικ. έτους 2024
  2. Xορήγηση 2ης παράτασης εκτέλεσης εργασιών του υποέργου: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Δήμου Σουλίου»
  3. Έγκριση μελέτης με τίτλο: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΔΩΝ Κ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ”
  4. Συμμετοχή του Δήμου Σουλίου, στη Δράση «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2024-2025, για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Σουλίου και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.),σύμφωνα με την Ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.)», προς τους Φορείς για την Ένταξη τους στο Μητρώο Φορέων/Δομών
  5. Eγκριση Πρακτικού Επιτροπής διαγωνισμού για τη σύμβαση προμήθειας με τίτλο: ΥΠΟΕΡΓΟ 7: «Προμήθεια αναγκαίου εξοπλισμού» της Πράξης «Κτίριο ΒΟΥΛΓΑΡΗ: Πολυχώρος τέχνης, ιστορίας, πολιτισμού και εκπαίδευσης»
  6. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής
  7. Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής Προέδρων Κοινοτήτων
  8. Περί διαγραφής οφειλής ύδρευσης
  9. Έγκριση Πρακτικής Άσκησης ασκούμενου Ι.Ε.Κ.
  10. Έγκριση Πρακτικής Άσκησης ασκούμενου Ι.Ε.Κ.
  11. ΄Ασκηση ή μη ενδίκων μέσων ( έφεση )

In this article

Join the Conversation