Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην Περιφερειακή Επιτροπή

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα  η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, τα εξής σχετικά με την Θεσπρωτία:

  1. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συντήρηση του οδικού ηλεκτροφωτισμού εθνικού και επαρχιακού δικτύου ΠΕ Θεσπρωτίας β’ εξαμήνου 2024 (παροχή υπηρεσιών).
  2. Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Αντιπλημμυρικά έργα στη θέση “Γκουμάτσια ” Νέα Σελεύκειας Δήμου Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 340.000,00 € με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.
  3.  Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Οδός πρόσβασης επαρχιακού δρόμου με αγροτοκτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή Μαργαριτίου», προϋπολογισμού 71.400,00 € με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.
  4. Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, στην Αθήνα, από 01 έως 03-07-2024, προκειμένου να παραβρεθεί στο Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.ΠΕ) ως μέλος του και σε συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και έγκριση των σχετικών δαπανών.
  5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για διαφημίσεις – δημοσιεύσεις γενικά και δημοσιεύσεις περιλήψεων διακηρύξεων σε περιπτώσεις άγονων διαγωνισμών για τις ανάγκες της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για το έτος 2024.
  6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για έξοδα επίδοσης δικογράφου της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
  7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Θεσπρωτίας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις (χορευτικό αντάμωμα, θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα και μουσικές βραδιές στην Πλαταριά και «Βραδιά Οινογνωσίας και Έκθεση Φωτογραφίας με Θέμα το Αμπέλι και την Ελιά», στην Πέρδικα).
  8.  Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Θεσπρωτίας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις (θεατρικές παραστάσεις: «Ο Φιλοκτήτης» του Ευριπίδη και «Η Εκάβη στη Θράκη» και «1 ο Φεστιβάλ Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς»).

In this article