Τους έπιασαν στα πράσα. Είχαν ρημάξει περισσότερα από 10 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς

Πλούσια δράση είχε αναπτύξει σπείρα αποτελούμενη από τρεις νεαρούς αλλοδαπούς, Αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό είχαν ρημάξει περισσότερες από 10 οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς...

Πλούσια δράση είχε αναπτύξει σπείρα αποτελούμενη από τρεις νεαρούς αλλοδαπούς, Αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό είχαν ρημάξει περισσότερες από 10 οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα σε Παγκράτι, Ραχούλι, Ξηρόλοφο, Κρυσταλοπηγή και Νεράιδα.

Η δράση της σπείρας είχε άδοξο τέλος, όταν άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, μετά από συντονισμένες ενέργειες, τους συνέλαβαν επ’ αυτόφωρο στον Ξηρόλοφο το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά την προσπάθειά τους να διαρρήξουν και νέα οικία και ενώ είχαν προλάβει ν’ αφαιρέσουν κοσμήματα και μικροσυσκευές.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν πολλά κοσμήματα, συσκευές κινητής τηλεφωνίας και άλλα αντικείμενα προερχόμενα από διαρρήξεις των τελευταίων 2 μηνών.

Η σχετική έρευνα που διεξάγεται από το ΑΤ Παραμυθιάς, αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για την δράση των τριών νεαρών Αλβανών, καθώς και αν ευθύνονται για περισσότερες διαρρήξεις.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

In this article

Join the Conversation