Κορώνα γράμματα για την διέλευση στο φανάρι της πλατείας Μιχαήλ Παραμυθιώτη

Αυτή την εικόνα παρουσιάζουν τα φανάρια της πλατείας Μιχαήλ Παραμυθιώτη στη Παραμυθιά. Τα προβλήματα στα φανάρια κυκλοφορίας μεταξύ Λαϊκής Αγοράς και πλατείας Μ. Παραμυθιώτη είναι αρκετά συχνά και...

Αυτή την εικόνα παρουσιάζουν τα φανάρια της πλατείας Μιχαήλ Παραμυθιώτη στη Παραμυθιά. Τα προβλήματα στα φανάρια κυκλοφορίας μεταξύ Λαϊκής Αγοράς και πλατείας Μ. Παραμυθιώτη είναι αρκετά συχνά και τα έχουμε αναφέρει και παλαιοτέρα (δείτε παλαιότερη φωτογραφία στη λαϊκή αγορά) εκώ ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος φαντάζει αρκετά πιθανός. Τα συγκεκριμένα φανάρια παρουσιάζουν αυτή την εικόνα από την Μεγάλη Πέμπτη.

Αν και σύμφωνα με τον Καλλικράτη στις μεγάλες πόλεις η διαχείριση και η συντήρηση των φαναριών καθώς και τα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας (Κ.Δ.Ε.), μεταβιβάστηκαν ως αρμοδιότητα στις κατά τόπους Περιφέρειες, μαθαίνουμε πως την συντήρηση των συγκεκριμένων φαναριών την κάνει ο Δήμος Σουλίου οπότε είναι και ο υπεύθυνος για την ορθή λειτουργία τους.

Τα συγκεκριμένα προβλήματα επιδιορθώνονται με μικρές ηλεκτρονικές παρεμβάσεις, οι οποίες μάλιστα διαρκούν λίγη ώρα, οπότε είναι πολύ μεγάλο το διάστημα των 12 ημερών που παρουσιάζεται η συγκεκριμένη εικόνα.

In this article

Join the Conversation