BINTEO: Παρουσίαση του βιβλίου Γη Θεσπρωτών του Γιάννη Παρόλα

Σε μία ζεστή και συγκινητική εκδήλωση, παρουσιάστηκε το βιβλίου Γη Θεσπρωτών, του συμπατριώτη μας ιστοριοδίφη Γιάννη Παρόλα στο κατάμεστο Θέατρο Καρκαμίσι στη Παραμυθιά. Το βιβλίο παρουσίασαν η Δήμαρχος...

Σε μία ζεστή και συγκινητική εκδήλωση, παρουσιάστηκε το βιβλίου Γη Θεσπρωτών, του συμπατριώτη μας ιστοριοδίφη Γιάννη Παρόλα στο κατάμεστο Θέατρο Καρκαμίσι στη Παραμυθιά.

Το βιβλίο παρουσίασαν η Δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη, ο Προεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς Χαράλαμπος Παντελής, ο Δικηγόρος Κώστας Γεωργίου, ο Πανεπιστημιακός Θανάσης Γκόντοβος και φυσικά ο συγγραφέας Γιάννης Παρόλας.

Στις 662 σελίδες του δίτομου έργου του Γιάννη Παρόλα, περιγράφεται η ιστορική διαδρομή του νομού μας από τους αρχέγονους και τους ιστορικούς χρόνους μέχρι τους Ρωμαϊκούς και Βυζαντινούς χρόνους αλλά και τους Οθωμανούς και στην τοπική ζωή και συνήθειες που απορρέουν από την εξελιξη της τοπικής κουλτούρας στα βάθη των αιώνων.

Έργο ζωής χαρακτήρισαν όλοι οι ομιλητές το βιβλίο του Γιάννη Παρόλα το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΙ ΑΕ. Για να το αποκτήσετε, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον συγγραφέα στο τηλέφωνο 26660 22434. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τι συνέβη κατά την παρουσίαση του βιβλίου:

In this article

Join the Conversation