BINTEO: Νεκρός ο οδηγός της νταλίκας που έπεσε σε γκρεμό στην Εγνατία στο ύψος της Κρυσταλλοπηγής Παραμυθιάς

Λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου, νταλίκα ψυγείο με Ρουμανικές πινακίδες,  που κινούταν στην Εγνατία οδό με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, εξετράπη της πορείας της, πέρασε τα...

Λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου, νταλίκα ψυγείο με Ρουμανικές πινακίδες,  που κινούταν στην Εγνατία οδό με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, εξετράπη της πορείας της, πέρασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και έπεσε σε γκρεμό δεκάδων μέτρων, στο ύψος της Κρυσταλλοπηγής Παραμυθιάς.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία και λίγο μετά τις 19:30, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν νεκρό τον 48χρονο Ρουμάνο οδηγό.

Πιθανή αίτια του ατυχήματος είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, αφού στην περιοχή επικρατούσε άστατος καιρός  καθ’ ολη την διάρκεια της ημέρας.

Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών για τα περαιτέρω, ενώ φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος αναμένεται να δώσει η σχετική προανάκριση της τροχαίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από ένα χρόνο, στο ίδιο ακριβώς σημείο, άλλη μια νταλίκα κατέληξε στον ίδιο γκρεμό με τον οδηγό της και σε αυτήν την φορά να ανασύρεται νεκρός.

Δείτε βίντεο από το σημείο του ατυχήματος

 


In this article

Join the Conversation