Οι οριστικοί πίνακες για τους παιδικούς σταθμούς της Παραμυθιάς. Όλα τα ονόματα

Από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ανακοινωθήκαν οι οριστικοί πίνακες ωφελουμένων / επιλαχουσών – επιλαχόντων / απορριπτέων για τη φιλοξενία παιδιών από Βρεφικούς, Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς...

Από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ανακοινωθήκαν οι οριστικοί πίνακες ωφελουμένων / επιλαχουσών – επιλαχόντων / απορριπτέων για τη φιλοξενία παιδιών από Βρεφικούς, Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Πρόκειται για τα αποτελέσματα που αφορούν στη χρηματοδότηση των οικογενειών μέσω του ΕΣΠΑ. Οι εγγραφές των παιδιών, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Δήμου Σουλίου εντάσσονται στο πρόγραμμα 152 παιδιά, στον Δήμο Ηγουμενίτσας 343 και στον Δήμο Φιλιατών μόλις 31.

Στην Παραμυθιά καλύφτηκαν όλες οι θέσεις ενώ σε Αχέροντα, Κρυσταλλοπηγή και Ξηρόλοφο έχουν μείνει κενές 117 θέσεις απο τις συνολικά 269 που είχαν εγκριθεί για τον Δήμο Σουλίου.

Δείτε τους οριστικούς πίνακες για τους παιδικούς σταθμούς Παραμυθιάς και Αχέροντα καθώς και για τα ΚΔΑΠ Κρυσταλλοπηγής, Ξηρολόφου και Αχέροντα:

Ωφελούμενες – Ωφελούμενοι
Ωφελούμενες – Ωφελούμενοι ανά δομή

In this article

Join the Conversation